Piersma Juweliers Dokkum
Gedenksieraden Juwelier Piersma Dokkum

Gedenksieraden

Elk sieraad zijn verhaal

Kiezen voor een gedenksieraad is iets bijzonders. Meestal gaat het gepaard met een ingrijpende tijd in je leven. Wij luisteren graag naar jouw verhaal en vertellen je de mogelijkheden om herinneringen vast te leggen in een gedenksieraad.

Kom langs in Dokkum!

See You gedenksieraden

See You gedenksieraden

We maken voor het samenstellen van een gedenksieraad veel gebruik van de collectie van See You memorial jewelry. Zij stellen – net als wij – jou als drager centraal. Jouw verhaal is belangrijk. Samen gaan we op zoek naar een gedenkwaardig sieraad.
Zelfs met de meest minimale tastbare herinnering aan een dierbaar iemand, kunnen wij een sieraad voor je maken. Een vingerafdruk, een haar, een handtekening, de as, of zelfs moedermelk biedt de basis voor je gedenksieraad.
Kom bij ons langs en vertel ons jouw verhaal.
Gedenksieraden ringen

Gedenksieraden ringen

In een ring zijn prachtige details te verwerken die jou herinneren aan een dierbaar iemand. Een vingerafdruk, een initiaal, zelfs een haar of een handschrift kan een gedenksieraad worden. Kom langs in onze winkel voor inspiratie.

Gouden gedenksieraden

Door het goud uit een sieraad van een dierbare te gebruiken als basis voor je gedenksieraad, maak je letterlijk een tastbare herinnering aan een bijzonder iemand. We maken graag een ontwerp voor je.
Gouden gedenksieraden
Gedenksieraden dieren

Gedenksieraden dieren

Vereeuwig de herinnering aan je hond, kat, paard of een ander (huis)dier in een mooi gedenksieraad. Een pootafdruk, een haar of de as is subtiel te verwerken in een sieraad dat je met liefde zoals voor het dier zult dragen.

Inspiratie gedenksieraden

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Wil je meer weten over onze mogelijkheden met gedenksieraden? Bekijk alle veelgestelde vragen en vind je antwoord:

Veelgestelde vragen