Piersma Juweliers Dokkum
Handgemaakte gouden Cuban chain - Juwelier Piersma Dokkum

Uniek: gouden cuban link ketting

Een Cuban chain is een type ketting dat ook wel bekend staat als een ‘Cuban link ketting’ of ‘Cuban link halsketting. Het is een populair sieraad dat vaak wordt gedragen als een halsketting of armband. Cuban chains staan bekend om hun opvallende ontwerp, dat bestaat uit kleine, dicht op elkaar geplaatste schakels die plat liggen en meestal vierkant of rechthoekig zijn van vorm.

Handgemaakt met 92 schakels

Alle 92 schakels zijn individueel gesoldeerd en met behulp van een bankschroef en een baco zijn alle schakels zorgvuldig uitgelijnd. Deze prachtige Cuban chain heeft een ongelooflijk gewicht van meer dan 300 gram.

De hanger, voorzien van de letter J, en het slot zijn bezet met 65 diamanten. De muntrand, handgemaakt in ons eigen atelier, is voorzien van een Canadese maple leaf in 24 karaats.

Een Cuban chain is een sieraad dat in de loop der jaren een klassieke en tijdloze uitstraling heeft behouden en vaak wordt gezien als een symbool van luxe en elegantie. Wil je meer weten over onze mogelijkheden als het gaat om handgemaakte sieraden? Neem contact op of loop binnen in onze winkel aan de Hoogstraat in Dokkum.

Bekijk meer handgemaakte sierraden

Wytse Piersma: vervaardigt handgemaakte sieraden

Over dit sierraad

Dit sierraad is met passie, ambacht en liefde voor het vak gemaakt in ons eigen atelier in Dokkum. Wytse Piersma vervaardigt unieke handgemaakte sierraden. Bekijk meer handgemaakte sieraden, volg Piersma Juweliers via de socials of neem contact op.