Piersma Juweliers Dokkum
Handgemaakte hanger van geelgoud met opaal in de midden

Handgemaakte gouden hanger met opaal

Voor een van onze klanten hebben wij het genoegen gehad om deze prachtige hanger in geelgoud te vervaardigen. De hanger is voorzien van een opaal in het midden en rondom ingezet met 14 briljant geslepen diamanten, met een totaal gewicht van 1 karaat.

Deze handgemaakte hanger is gecreëerd met behulp van de oude sieraden van dierbaren.

Over de mystieke opaal

De mystieke opaal is een edelsteen die bekend staat om zijn prachtige kleuren en schittering. Het wordt beschouwd als een van de meest mysterieuze edelstenen vanwege de optische eigenschappen. Opaal heeft vaak een iriserende kwaliteit, wat betekent dat kleur en glans lijken te veranderen wanneer de opaal wordt bewogen of wordt bekeken vanuit verschillende ooghoeken.

De opaal staat bekend om zijn associaties met spiritualiteit, intuïtie en verbeelding. De meest bekende locatie waar 90% van de opalen die gebruikt worden in sieraden vandaan komen, is Australië. Australië is trots op zijn lokale schat en daarom is de opaal officieel erkend als de nationale edelsteen.

Vertel met een sierraad een verhaal

Wil jij ook jouw verhaal vertellen in de vorm van een handgemaakt sierraad? Informeer eens naar de mogelijkheden. Wij luisteren graag naar jouw verhaal.

Bekijk meer handgemaakte sierraden

Wytse Piersma: vervaardigt handgemaakte sieraden

Over dit sierraad

Dit sierraad is met passie, ambacht en liefde voor het vak gemaakt in ons eigen atelier in Dokkum. Wytse Piersma vervaardigt unieke handgemaakte sierraden. Bekijk meer handgemaakte sieraden, volg Piersma Juweliers via de socials of neem contact op.