Piersma Juweliers Dokkum
Trouwringen samengevoegd tot bicolor trouwringen

Samengevoegde bicolor trouwringen

Voor een aanstaand bruidspaar hadden wij de eer om nieuwe bicolor trouwringen te creëren van bestaande ringen die niet meer werden gedragen.

De damesring is prachtig versierd met 3 briljanten, waarbij de middelste diamant groter is dan de twee buitenste. In totaal is er 0,11 karaat aan schitterende briljant geslepen diamanten verwerkt in de damesring.

Bicolor trouwringen

Bicolor trouwringen zijn trouwringen die zijn gemaakt van twee verschillende kleuren metaal. Meestal wordt hierbij gekozen voor combinaties zoals geelgoud en witgoud, of geelgoud en roségoud. Het resultaat is een unieke ring met een opvallend contrast tussen de verschillende metalen, wat een unieke en stijlvolle uitstraling geeft. Bicolor trouwringen symboliseren vaak de verbondenheid en harmonie tussen twee personen die in het huwelijk treden.

Onze trouwringen

Bezig met een zoektocht naar het perfecte paar trouwringen? We helpen jullie graag persoonlijk. Onze collectie trouwringen is samengesteld op basis van de trouwringen van het Friese merk Aller Spanninga. Maar er is veel meer mogelijk zoals het samenvoegen van bestaande trouwringen. In onze winkel vertellen we je er graag meer over en laten we je alles zien. Loop binnen of neem contact op.

Bekijk meer handgemaakte sierraden

Wytse Piersma: vervaardigt handgemaakte sieraden

Over dit sierraad

Dit sierraad is met passie, ambacht en liefde voor het vak gemaakt in ons eigen atelier in Dokkum. Wytse Piersma vervaardigt unieke handgemaakte sierraden. Bekijk meer handgemaakte sieraden, volg Piersma Juweliers via de socials of neem contact op.