Piersma Juweliers Dokkum

Inleveren oud goud

Lever je goud in bij Juwelier Piersma

Goud is altijd op reis. Al eeuwenlang is goud in omloop, wordt het omgesmolten en hergebruikt. Goudsmeden vormde de basis voor Piersma Juweliers bij de oprichting door Dick en Elly Piersma in 1975. Zoon Wytse heeft die passie overgenomen.
Oud goud inleveren bij Juwelier Piersma Dokkum

Bepaal de waarde

Goud is een heel duurzaam product en houdt altijd zijn waarde. Bij Piersma Juweliers Dokkum kun je met je oud goud terecht om die waarde te bepalen. Bij kleine hoeveelheden doen we dat direct voor je.

Welk goud je in kunt leveren

Sieraden uit erfenissen, ringen uit voormalige huwelijken, goud dat al jarenlang ergens opgeborgen ligt, of gouden tanden (zonder porselein en wortelresten; ieder stuk vertegenwoordigt een bepaalde waarde. Wij vertellen je graag wat de waarde van jouw oud goud is.

Jouw goud in onze handen

Wij gaan zorgvuldig om met het goud dat je inlevert en de redenen die je daarvoor hebt. Je kunt bij ons rekenen op een vertrouwelijke manier van werken. Jouw goud is bij ons in goede handen. Ook als het gaat om het inleveren van oud goud, staat bij ons ambacht en vakmanschap voorop.

Houd bij het inleveren rekening met:

  • Niet geldig op lopende acties
  • Bij contanten is de waarde lager, het bedrag zal op je bankrekening bijgeschreven worden
  • Bij aankoop van een nieuw sieraad of horloge krijg je meer terug voor je oude goud/zilver. Dit geldt ook als je voor een cadeaubon kiest
  • Mocht je sieraden inruilen van een hoger gehalte, dan ontvang je naar ratio ook een hoger bedrag. Heb je sieraden van een lager gehalte dan ontvang je naar ratio ook een lager bedrag.
  • De cadeaubon is niet in te ruilen op reparatiewerkzaamheden, batterijen en horlogebanden
  • Geldig legitimatiebewijs is verplicht, minimale leeftijd 18 jaar

    Wij zijn verplicht om de inruil te registreren in het opkopersregister van het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Liever een afspraak maken?

Stuur een WhatsApp dan plannen we een afspraak. 
Je ontvangt op onze werkdagen binnen 8 een reactie.