Piersma Juweliers Dokkum
Horlogecollectie Juwelier Piersma Dokkum

Over ons

Wij geven betekenis aan jouw sieraad

Juwelier Piersma is een écht familiebedrijf waarbij het ambacht nog een grote rol speelt. In ons eigen atelier maken wij in opdracht de meest bijzondere sieraden. Onze winkel biedt prachtige collecties van betrouwbare leveranciers. We vinden het een uitdaging om het ambacht van juwelier, goudsmid en edelsmid in te zetten om voor jou betekenis aan een sieraad te geven. Dit doen wij met veel toewijding en passie voor het vak.

Welkom bij Juwelier Piersma

Sinds 1975 een vertrouwde naam

Het was juni 1975 toen Dick en Elly Piersma aan de Hoogstraat in Dokkum een juwelierszaak startten. Sinds die tijd is Juwelier Piersma een vertrouwde naam in de stad. Vandaag de dag is zoon Wytse Piersma niet alleen eigenaar, maar bovenal gepassioneerd goud- en edelsmid in het bedrijf. Een passie die hij van zijn ouders overnam.

Met elkaar meer dan 185 jaar ervaring

Wytse, Annesjouk, Almira, Enna, Noa, Janneke en Joke hebben met elkaar meer dan 185 jaar ervaring. Dat merk je als je de winkel binnenstapt! Ze nemen de tijd voor je en helpen je graag het juiste sieraad te vinden dat perfect past, bij iedere gelegenheid.

Tot ziens in Dokkum!

Fotoboek

Almira

Dit zijn wij

Bij Juwelier Piersma werken we met een klein en hecht team. We houden van een hartelijke en persoonlijke benadering bij iedereen die bij ons binnenloopt. Bij ons kun je altijd terecht met een vraag, we helpen je graag. 

Almira