Sieraden

Zien, voelen en beleven

In de collectie sieraden die wij in de winkel presenteren zoeken we naar unieke en eerlijke leveranciers die net als wij een passie hebben voor wat ze doen. Van klassiek tot modern, voor jong en oud, voor hem en haar; je vindt het bij ons.

Sieraden moet je zien, voelen en beleven. We zien je daarom graag langskomen in onze winkel. Juwelier Piersma Dokkum helpt je met ambacht, vakmanschap en een persoonlijke benadering. Voor ieder budget hebben wij een passend sieraad.

Sieraden Juwelier Piersma

Buddha to Buddha

Buddha to Buddha staat bekend om de grove structuren, en daarmee een herkenbaar sieraad. De collectie wordt ontworpen in Amsterdam en gemaakt op Bali. In de fabriek daar krijgen medewerkers een eerlijk loon.

Met Buddha to Buddha kies je voor een modisch en hip sieraad!

Ti Sento

Ti Sento biedt een basiscollectie, maar wel een gewaagde collectie! Je kunt kiezen uit massief of verguld zilver. We laten je graag de damescollectie zien, en kunnen uit de collectie voor je bestellen als je wilt.

"Tijdloos, makkelijk te combineren, vrouwelijk chique maar toch ook stoer en sportief!" - Almira

Monzario sieraden

Monzario

Het Nederlandse merk Monzario hebben we sinds 2019 in onze collectie. Ze leveren mooie, zware sieraden, in zowel goud als zilver. De klassieke schakel waarmee ze werken is kenmerkend.

PAS diamonds

PAS diamonds is hét favoriete merk van Janneke. Ze is gek op de prachtig uitgevoerde productlijnen met diamant of gekleurde stenen. Het is bovendien een merk van Nederlandse bodem waar het fijn zaken mee doen is.

PAS diamonds is net als ons een klein familiebedrijf met passie voor wat ze doen

#juwelierpiersmajewelry

Op de kortste dag van het jaar, willen we deze kleurrijke 𝙤𝙣𝙚 𝙤𝙛 𝙖 𝙠𝙞𝙣𝙙 𝙗𝙚𝙖𝙪𝙩𝙮 met jullie delen ✨
#kortstedagvanhetjaar #juwelierpiersmajewelry

Op de kortste dag van het jaar, willen we deze kleurrijke 𝙤𝙣𝙚 𝙤𝙛 𝙖 𝙠𝙞𝙣𝙙 𝙗𝙚𝙖𝙪𝙩𝙮 met jullie delen ✨
#kortstedagvanhetjaar #juwelierpiersmajewelry
...

77 6
Barokparel #goudsmid #ambacht #handwerk #Dokkum #vintagejewelry #atelier #edelsmeden #vakmanschap #juwelierpiersmajewelry

Barokparel #goudsmid #ambacht #handwerk #Dokkum #vintagejewelry #atelier #edelsmeden #vakmanschap #juwelierpiersmajewelry ...

37 2
New old stock🤩 Gevonden tijdens opruimen!!! Voor een “vintagelover”#newoldstock #specialeprijs #snoepje #camee #juwelierpiersmajewelry

New old stock🤩 Gevonden tijdens opruimen!!! Voor een “vintagelover”#newoldstock #specialeprijs #snoepje #camee #juwelierpiersmajewelry ...

34 2
Deze prachtige mooie ring mogen maken. Gemaakt van twee trouwringen met een mooi rand van vijf diamanten ertussen. #herinnering #goudsmid #handwerk #juwelierpiersmajewelry

Deze prachtige mooie ring mogen maken. Gemaakt van twee trouwringen met een mooi rand van vijf diamanten ertussen. #herinnering #goudsmid #handwerk #juwelierpiersmajewelry ...

64 8
Deze twee beauty’s mogen maken van de oude ring van beppe. Gemaakt bij ons in eigen atelier. Mooie combi tussen geel goud en diamant. #goudsmid #handmade #diamant #dokkum #juwelierpiersmajewelry

Deze twee beauty’s mogen maken van de oude ring van beppe. Gemaakt bij ons in eigen atelier. Mooie combi tussen geel goud en diamant. #goudsmid #handmade #diamant #dokkum #juwelierpiersmajewelry ...

65 3
Prachtige set van drie geel gouden massieve zegelringen mogen maken. 
#goudsmid #goud #handmade #dokkum #visitdokkum #juwelierpiersmajewelry

Prachtige set van drie geel gouden massieve zegelringen mogen maken.
#goudsmid #goud #handmade #dokkum #visitdokkum #juwelierpiersmajewelry
...

28 0

Sparkling Jewels

Noa: “Ik houd van veel mooie kleuren en daarom is Sparkling Jewels mijn favoriete merk. Je kan met verschillende kleuren en items ontzettend veel mixen en matchen. Ik helpt je graag om een mooie set uit te zoeken, waarbij je er elke dag weer kleurrijk uitziet!”

Edelstenen, oorbellen, creolen, colliers en armbanden

Blush Jewels

Blush Jewels zijn prachtige tijdloze verfijnde sieraden in geel, wit of rosé goud voor dames. de sieraden kunnen oneindig met elkaar gecombineerd worden, van subtiel chic, tot speels en uitbundig. Gewilde sieraden voor een gunstige prijs. Dit is het favoriete merk van Joke!

Blush Jewels

Rebel & Rose

Dit merk is bekend geworden door Danny Vera en zijn vrouw. Zij zijn modellen voor dit merk. Rebel & Rose werkt met echte stenen, kralen en leer. Bij ons vind je een grote herencollectie, en een kleine collectie voor de dames.

Durf jij het aan dit merk als een heer te dragen?

AZE Junior

Ben je op zoek naar een armband of ketting voor een jongen van 4 tot 16 jaar? Dan is dit je merk. AZE junior biedt de volwassen collectie namelijk ook in een juniorversie aan. Met gebruik van leer en gerecycled scheepstouw is dit een stoer merk voor stoere (jonge) mannen!

NOL sieraden

Nol sieraden

Vraag Enna naar haar favoriete merken in onze collectie en ze noemt NOL sieraden. “De geweldige strakke vormen en tijdloze ontwerpen vind ik prachtig. Je ziet en voelt het ambachtswerk en dat is wat me aanspreekt.” Nol sieraden biedt veel mogelijkheden qua ontwerp en afwerking van de sieraden.

Karma Jewelry

Dit merk is bekend om oorbellen in alle soorten en maten. Ze bieden kwaliteit voor een kleine prijs. De collectie sluit altijd aan op het modebeeld. Kies je voor echt zilver, dan kunnen wij deze sieraden herstellen bij schade. Garantie daarop is mogelijk.

Al verkrijgbaar vanaf € 9,95!

Handgemaakte sieraden

Handgemaakte sieraden

In ieder sieraad zit emotie. Jouw verhaal staat bij ons voorop in de zoektocht naar een dierbaar handgemaakt sieraad. Wat is jouw verhaal? Wat vind je mooi, wat vind je belangrijk, wat past bij je? Met elkaar komen we tot iets moois.

“Deelgenoot worden van sieraad dat zoveel emotie met zich meedraagt, dat is iets heel bijzonders”- Wytse Piersma