Piersma Juweliers Dokkum

Trouwringen

Een ring als kroon op jullie trouwdag

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! In jullie zoektocht naar de perfecte trouwring helpen we jullie graag persoonlijk. Onze collectie trouwringen is samengesteld op basis van de trouwringen van het Friese merk Aller Spanninga. Maar er is veel meer mogelijk! In onze winkel vertellen we je er graag meer over en laten we je alles zien. We zijn benieuwd wat jullie keus wordt.
Trouwringen uitzoeken

Bijzondere trouwringen of trouwringen op maat

Heb je nét een andere wens dan de collectie je biedt? Of wil je iets unieks? Juwelier Piersma kan trouwringen voor je op maat maken en naar jullie smaak aanpassen. Je kunt ook kiezen voor ieder een eigen ring, die we passend bij elkaar maken. Kom langs en laat je inspireren.

Kom langs in Dokkum zonder afspraak!

Aller Spanninga trouwringen

Aller Spanninga trouwringen

Aller Spanninga werkt volgens dezelfde principes als wij; er kan veel en niets is te gek. Zij zetten ook graag die extra stap voor het mooiste resultaat. Alles wordt in huis gemaakt. Het is een prachtig mooi Fries merk. Wij vinden hen de beste op het gebied van trouwringen, en daarin overtuigen wij jullie graag. Bekijk onze inspiratiegalerij!

Trouwringen van Aller Spanninga

Inspiratie Aller Spanninga trouwringen

Handgemaakte trouwringen

Handgemaakte trouwringen

Gaan jullie voor een one-of-a kind trouwring? Kies dan voor handgemaakte trouwringen. Deze maken we met aandacht, vakmanschap en eerlijke materialen in ons eigen atelier. Met een handgemaakte trouwring is (bijna) niets onmogelijk. Tip: informeer ruim op tijd! Liefst een jaar voor jullie huwelijk. Dan hebben we alle tijd om jullie wensen waar te maken.

‘Jullie wens is mijn uitdaging’
-
Wytse Piersma

Inspiratie handgemaakte trouwringen

Hier een aantal foto’s van gemaakte trouwringen..

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Wil je meer weten over onze mogelijkheden als het gaat om trouwringen? Bekijk alle veelgestelde vragen en vind je antwoord:

Veelgestelde vragen
Trouwringen Juwelier Piermsa uit Dokkum Friesland

Deel ons jullie mooiste foto!

Een ring is de kroon op jullie trouwdag; wij genieten graag een beetje mee met dat moment! Deel daarom je mooiste trouwfoto’s met ons. We geven ze een plek in onze eregalerijen op Instagram en Facebook. Dit kan per e-mail of door een WhatsApp te sturen.

Een mooie trouwdag gewenst!